Tusen Trädgårdar 2016

Gunnel Carlsons trädgårdsturné – Trädgård till tusen!
Kom och lyssna på ett inspirerande föredrag och börja drömma om våren redan nu!

I februari – när vintern kanske är som kallast – reser Gunnel Carlson på turné runt om i landet och pratar trädgård med alla odlingsintresserade. Kom och lyssna på ett inspirerande föredrag och börja drömma om våren redan nu!

Gunnel Carlsons Trädgård till tusen! Är ett föredrag om odlarglädje och startskottet för Tusen Trädgårdar 2016. Gunnel kommer under sitt föredrag att berätta om hur du kan vara en del av Tusen Trädgårdar, och tipsa om hur du på bästa sätt kan ta del av denna folkfest både som besökare och som trädgårdsägare.

Läs mer! 

2 reaktion på “Tusen Trädgårdar 2016”

 1. Hejsan, så skojigt att redan få skriva in årets städdagar i kalendern. Men jag glömmer alltid: Vilken tid är det? Tänker fortfarande på för- och eftermiddagspass 🙂

  Skulle gärna se att ni lägger in vårt årliga Valborgsfirande i kalendern. Vi övar som alltid kl sjutton i Kärnhuset och så sjunger vi alla in våren tillsammans kl arton då brasan tänds. Och visst är det bestämt att var och en får ta med egen korv för grillning, efter förra årets Först-till-kvarn innan vi ens sjungit klar.

  Vi ses inom kort. soliga hälsningar, Ann-Christin

 2. Hej Ann-Christin!
  Tack för påminnelsen! Det är ett pass på städdagarna som börjar 9.30 (?). Jag får kolla detta!
  Valborgsfirandet finns nu med i kalendern.
  Återkommer om korvarna!
  /Birgitta

Kommentarer inaktiverade.