Extra städdag lördag 25 augusti

Välkomna till EXTRA STÄDDAG lördag 25 augusti 2018 kl. 10-12

Vi samlas som vanligt vid Kärnhuset senast kl. 9.45 för avprickning och delar in oss i arbetsgrupper. Efter två och en halv timmes genomfört arbete söker du upp din gruppledare (eller någon av oss i styrelsen) som prickar av dig igen. När ovan är gjort är du hjärtligt välkommen till en enkel lunch som serveras kl. 12.30 i Kärnhuset. Tag med din egen kaffekopp är du snäll, vi vill ju slippa engångsartiklar.
Vi tycker det ska bli trevligt att träffa er kolonister igen och att arbeta tillsammans för vår förenings bästa. Kanske vill du dela med dig av din skörd om den varit riklig eller bara utbyta tankar om hur din sommar varit eller hur din odling gått i hettan. Det prunkar på Söderbrunn trots rekordhettan.
Väl mött önskar vi alla i styrelsen; Anders, Anna, Bisse, Eva, Johan, Karin, Lotta, Lena och Michele.

P.S. Du som är kolonist, som inte fyllt 75 år, måste delta i två städdagar per år, en på våren och en på hösten. Har du förhinder kan du skicka en person i ditt ställe som måste pricka av sig som alla andra. Har du fyllt 75 år är du befriad från städarbetet men alltid välkommen till lunchen.