Inspektioner på gång

I juni är det dags för den årliga inspektionen av lotterna. Inspektörerna kommer att särskilt granska om gångarna är rensade från ogräs och om det finns framkomlighet mellan lotterna, d.v.s. om det går att köra en skottkärra genom gångerna. Andra saker är höjd och beskäring av träd och buskar, men även lottens allmänna skötsel och aktivitetsnivå som placering mm av träd, större buskar och ”fasta installationer” (bodar, kantbrädor, redskapslådor, komposter). Läs gärna Ordningsreglerna i förväg.

Preliminära datum för inspektionerna är den 13 juni med start omkring kl q6.00 och/eller den 19 juni fr kl 10.00 och framåt.

Se till att din lott är väl skyltad, så den går att hitta!

Meddela Inspektionsgruppen om du har särskilda förhinder som gör att du inte har möjlighet att göra lotten i ordning inför inspektionen i juni. För eventuella frågor angående inspektionen var vänlig hör av dig till inspektioner@soderbrunn.se