Välkomna till årsmötet den 12 mars kl 12!

Kallelse till årsmöte för Koloniföreningen Söderbrunns medlemmar

Tid: Söndagen den 12 mars 2017 kl. 12.00
Avprickning sker innan mötets början. Kom i god tid!
Plats: Tellus fritidscenter, Lignagatan 8, hörnet Hornsgatan, Södermalm
Närmaste T-bana är Hornstull. Buss 4 – hållplats Lignagatan.
Motioner: Skall vara Styrelsen tillhanda senast tisdagen den 21 februari och mejlas till: info@soderbrunn.se

Efter årsmötet bjuder föreningen på lunchbuffé och fika följt av föreläsning av inbjuden gäst och frågestund. För att kunna köpa in rätt mängd mat behöver alla som vill äta lunch anmäla detta till en mejladress. Adressen är lunch@soderbrunn.se. Skriv endast antal personer och lottnr i ämnesraden för mejlet. Medlemmar som inte har mejl skickar sms med samma information till telefonnummer 0708 419545. OBS! Anmälan om lunch, senast måndagen den 6 mars.

Dagordning, verksamhetsberättelse, valberedningens förslag, inkomna motioner samt övriga årsmöteshandlingar mejlas/postas till medlemmarna under vecka 8, dvs senast två veckor innan årsmötet, tillsammans med information om inbjuden föreläsare.