Guidade turer i Ekoparken

Här är ett brev från Förbundet för Ekoparken till Söderbrunns Koloniförening:

Kära medlem i Förbundet för Ekoparken!

Vi hoppas att ni har det gott i sommarvärmen! Vi vill gärna träffa er, och inför hösten planerar vi att göra fler guidade vandringar i parken, som den mycket uppskattade vandringen inför årsmötet. Därför skulle vi vilja fråga er vilka områden ni helst skulle vilja att vi gör en guidad tur i.

Det kommer att bli flera vandringar, så det går bra att ha fler än ett önskemål om områden och teman! Skriv till oss och berätta vad ni vill se i och höra om parken och när det skulle passa: nyhetsbrev@ekoparken.org

Här kommer även inbjudan till FFEs traditionella båttur, torsdagen 13 september 2018 kl 18.00-20.30.

Förbundet för Ekoparkens (FFE) traditionella båttur går i år i vackra höstfärger. Vi ser på Kungliga nationalstadsparkens unika natur-, kultur- och friluftsvärden från sjösidan. Ni får även höra mera om FFE och dess verksamhet.
Alla föreningsmedlemmar med gäster är välkomna!
Anmälan senast 1 sept till: nyhetsbrev@ekoparken.org

Ange namn på alla anmälda, och kontaktinfo mejl/tele helst mobilnummer. Ät innan, endast kaffe/te, dryck med bullar/kakor finns för försäljning.
Färdfakta:
Avfärd från Strömkajen kl 18.00, åter samma plats 20.30.
Pris: 160 kr, betalning ombord. Det kommer också gå bra att betala med Swish.
Mötesplats kl 17.45 för att gemensamt gå till båten: Strömkajen, nedanför Grand Hotel, nära Strömbrons fäste ett stenkast från Kungsträdgården.

Med vänliga hälsningar,
Jenny Rosen, föreningskontaktperson för FFE