Glöm inte glöggminglet på söndag!

För er som har anmält er: Föreningens kursgrupp hälsar välkommen med marschaller och glögg i Kärnhuset kl 14.00. Lars Ring berättar och visar bilder om vinterns blommor snödroppar och julrosor.

Läs om snödroppar i Snödroppar – en galantofil kärlekshistoria. Där får läsaren följa snödroppens resa och plats i historien och träffa flera galantofiler (från snödroppens latinska namn, Galanthus). Författare är Gunnel Carlson, Sveriges främsta trädgårdsprofil med årtionden inom TV och media och Elisabeth Gunnarsson Svalin, skribent och författare till ett flertal böcker om odling och trädgård. Gunnel och Elisabeth delar en passion för engelska trädgårdar och gör alltid minst en trädgårdsresa tillsammans till Storbritannien om året, helst med inslag av snödroppsstudier.